Wie is Ollebol & Muis

Ollebol & Muis is een online webwinkel met handgemaakte artikelen voor baby's en peuters. Van gehaakte en gebreide knuffels en beesten, waldorf poppen, gehaakte baby-artikelen tot gebreide trappelzakken voor baby's. Alles handgemaakt en van een goede kwaliteit. Ik werk in een rookvrije en huisdiervrije omgeving. Naast deze handgemaakte artikelen, die veel tijd kosten om te maken is het assortiment van Ollebol & Muis aangevuld met een paar mooie merken.

Belle & Boo is een Engels (vintage) kinder merk. Schattig, uniek en toch ook een tikkeltje ouderwets. Belle, het schattige meisje met haar konijntje Boo fleurt heel wat baby of kinderkamers op. 

Nijntje, wie kent haar niet. Van Atelier Pierre uit Belgie komen de producten van Nijntje. Spaarpotten, Nijntje oren lampen, magneetborden en decoratieve Nijntje oren. Een prachtige aanvulling in je kinderkamer maar Nijntje maasstaat zeker niet in een woonkamer, gang of keuken. 

Sonny Angels, de geluksengeltjes uit Azië. Ik verkoop de volledige collectie van deze snelgroeiende rage in Europa. Erg leuk als accessoire op een kinderkamer of als cadeautje voor iemand die je geluk wilt geven.   

 

Céline

p.s. en wie ben ik dan? Ik ben een creatieve moeder van 2 tieners. Ze groeien zo snel op maar poppen en baby spullen blijven altijd favoriet. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn en voor mensen iets unieks te creeëren. Een enthousiaste mail van tevreden klanten maakt mijn dag compleet!

© 2009 - 2023 Ollebol & Muis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel