Wie is Ollebol & Muis

Hoi, wat leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen! Mijn naam is Céline Telders. Een creatieve en ondernemende moeder van 2 jong volwassen kinderen.

Het is alweer heel wat jaren geleden dat ik begonnen ben met mijn webwinkel. Nadat mijn dochter was geboren ben ik voor haar pop kleertjes gaan maken. Algauw kreeg ik vragen van bekenden of ik deze ook wilde verkopen. Nadat ik een online webwinkel had opgezet ben ik de kleertjes gaan aanpassen naar prematuur kleertjes en deze aangevuld met dekentjes en ieniemienie trappelzakken. Vanuit die doelgroep kreeg ik de vraag of ik ook knuffels kon maken en ziedaar, de creatieve kant van Ollebol & Muis kreeg zijn vorm. Online was er nog niet heel veel te vinden en haken leerde je via die paar YouTube filmpjes die er waren of vanuit haakboeken. Planken vol haakboeken heb ik bij elkaar gespaard. Mijn creatieve interesse was verder gewekt en ben toen diverse Waldorf poppencursussen gaan volgden. Omdat er veel vraag was naar deze stijl handgemaakte poppen wilde ik ze heel graag zelf gaan maken voor de verkoop.  Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn en voor mensen iets unieks te creëren. Een enthousiaste mail van tevreden klanten maakt mijn dag compleet!

Kleine kinderen worden groot en toen mijn beide kinderen op school zaten en ik meer tijd kreeg overdag, wilde ik mijn online webwinkel gaan uitbreiden. Naast de knuffels en baby producten die ik toen verkocht ben ik op zoek gegaan naar mooie aanvullende merken om mijn webwinkel uit te breiden. Producten die bij mij passen en die uniek zijn.

Algauw kwam ik in contact met Belle & Boo :

Belle & Boo is een Engels (vintage) kindermerk. Schattig, uniek en toch ook een tikkeltje ouderwets. Van kaarten, muurstickers, stoffen, feestartikelen, blikjes, voorleesboeken, speelgoed en kleine accessoires;  Ollebol & Muis is de grootste aanbieder van dit merk in Nederland, België en Duitsland.  Belle, het schattige meisje met haar konijntje Boo hebben heel wat trouwe enthousiaste fans verzameld en fleuren veel baby of kinderkamers op. 

Tijdens mijn zoektocht op internet kwam ik ook jaren geleden de Sonny Angels tegen:

Toen nog niet bekend in Nederland maar wel zo leuk dat ik ze ben gaan verkopen. Sonny Angels zijn geluksengeltjes uit Azië met themahoofdjes . Ik verkoop de volledige collectie van deze snelgroeiende rage in Europa. Anno 2024 een enorme hype wereldwijd. Erg leuk als accessoire op een kinderkamer, voor een poppenhuis of als cadeautje voor iemand die je geluk wilt geven.   

Als mensen aan mij vragen wat ik het liefst doe dan krijgen ze volmondig te horen: werken voor en aan Ollebol & Muis. Mijn trots, omdat ik deze website van start tot wat het nu is zelf heb opgebouwd. Omdat mijn thuissituatie inmiddels veranderd is heb ik er ook nog een baan naast. Maar als je mij vraagt waar ik over 2 jaar ben dan hoop ik je te kunnen vertellen dat ik die baan ernaast niet meer heb maar vol voor Ollebol & Muis aan het werk ben!

Ben jij ook zo enthousiast geworden als ik over Ollebol & Muis en wil je mijn avontuur volgen? Op Instagram ben ik zeer actief en kun je mijn nieuwe producten zien. Ik ontmoet je daar graag!

 

 

© 2009 - 2024 Ollebol & Muis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel