Retourneren

Voor de collectie geldt, conform de Wet Koop op Afstand, dat alle gekochte artikelen binnen 14 dagen zonder opgave van reden kan annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om de product(en) retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar Ollebol & Muis zijn altijd voor eigen rekening, tenzij anders overeengekomen. Voor deze kosten  raadpleeg de tarieven van de vervoerder van jouw keuze. Indien je gebruik maakt van herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Ollebol & Muis geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@ollebolenmuis.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Voeg altijd een briefje bij met daarop vermeld  het rekeningnummer waarop het aankoopbedrag kan worden teruggestort. Stuur dit naar:

Ollebol & Muis

Diamantborch 23

5241 LA Rosmalen

 

Product ruilen:

Wil je een product ruilen? Dat is geen probleem. Je kan hiervoor contact opnemen met info@ollebolenmuis.nl. De kosten voor de terugzending zijn voor eigen rekening. 

 

© 2009 - 2024 Ollebol & Muis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel